Palautteet

Ostin Tietox oy:n tarjoaman itseopiskelumateriaalin valmistautuessani tietokoneen käyttäjän AB-korttia varten. Itseopiskelumateriaali oli erinomainen. Videot näyttivät kädestä pitäen, mitä piti tehdä ja pystyin välillä pysäyttämään videon ja kelaamaan sitä takaisinpäin pudottuani kärryiltä. Tuntui aivan kuin olisin ollut luennolla, vaikka en edes poistunut kotoani! Olen todella kiireinen kahden työn ja kotitöiden kanssa, joten oli todella hyvä juttu, että pystyin itseopiskelumateriaalin avulla opiskelemaan kotoa käsin oman aikatauluni mukaan. Joinakin päivinä opiskeluaikaa ei ollut kuin 15 minuuttia, mutta sekin aika tuli käytettyä tehokkaasti Tietox oy:n materiaalien parissa. Läpäisin kunkin moduulin ensimmäisellä yrityskerralla, mikä on suurelta osin Tietox oy:n hyvän materiaalipaketin ansiota! Materiaalipaketti maksoi itse itsensä takaisin, kun en joutunut uusimaan kokeita, vaikka aika oli tiukilla. Koulutuksesta on ollut suurta hyötyä ja työnantajat ovat arvostaneet AB-korttiani, jonka olen ottanut työhaastatteluissa esille. – Minna, 32 vuotta, Helsinki.

Tietox oy:n itseopiskelumateriaali on tehokas ja tiivis tietopaketti, joka tarjoaa monia harjoitteita itsenäiseen oppimiseen. Pidän siitä, että harjoitteita saa tehdä kaikessa rauhassa kotona, omassa tahdissa ja niin monta kertaa kuin tarve vaatii! Haluan oppia tekniikat aina perusteellisesti, mikä vie jonkinverran aikaa. Olen aikaisemmin osallistunut joillekin tietokonekursseille, joilla edettiin mielestäni liian nopeasti enkä oikein tahtonut pysyä muun ryhmän tahdissa mukana. Opiskellessani itsenäisesti tätä vaaraa ei luonnollisesti ollut! Tämä opiskelutapa näyttikin sopivan minulle ryhmässä opiskelua paremmin! Lisäksi tämä tapa tuli huomattavasti edullisemmaksi! Suoritin kaikki moduulit hyväksytysti ensimmäisellä yrityskerralla, joten itseopiskelumateriaali maksoi kyllä itse itsensä takaisin! – Lotta, 31 vuotta, Vantaa.

Itseopiskelumateriaali tarjoaa rahalle hyvän vastineen. Lisäksi se oli helppo ja nopea hankkia. Materiaali on helppotajuinen ja se etenee vaiheittain. Materiaalista on helppo valita vain ne moduulit, jotka aikoo suorittaa tai halutessaan voi tietysti lukea myös koko materiaalin läpi, vaikkei kaikkia moduuleja olisikaan suorittamassa. Pidän erityisesti siitä, ettei tämä opiskelumateriaali aiheuta paperijätettä ja on siksi luontoystävällinen! Materiaali on helppo lukea ja katsoa verkossa eikä kertaakaan tehnyt edes mieli tulostaa jotakin osiota. Pääsin läpi kaikista moduuleista ensimmäisellä yrityskerralla, joten opiskelumateriaali näyttää olevan myös erittäin tehokas! – Karoliina, 25 vuotta, Espoo.

Materiaali on tosi hyvä ja se toimitettiin nopeasti. Hinta on mielestäni erittäin edullinen materiaalin laajuuteen ja laatuun nähden! Erityisesti videot ovat seikkaperäisiä ja havainnollisia! Materiaali on hyvä pohja näyttökokeita silmällä pitäen! Materiaalin kuvat ovat selkeitä ja teksti helppotajuista. Toisinaan tuli hieman jopa tunne, että teksti sekä kuvat olivat liiankin helppotajuisia; osa tehtävistä olisi voinut ehkä olla vaikeampiakin tai sitten tehtäviä olisi voinut olla eri tasoisina. Suoritin kaikki valitsemani moduulit sekä pakollisen moduulin hyväksytysti ensimmäisellä näyttökoekerralla, joten ainakin oppi meni perille! – Mikko, 35 vuotta, Joensuu.

Tietox oy:n asiakaspalvelu on erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen! Itseopiskelumateriaali on hyvä ja tiivis paketti, jonka avulla on helppo valmistautua tietokoneen käyttäjän AB-kortin näyttökokeeseen. Suoritin moduulien näyttökokeet hyväksytysti ensimmäisellä yrityskerralla jokaisen moduulin osalta, joten näytin oppivan vaadittavat asiat oikein hyvin myös itsenäisesti opiskellen. Näyttökokeisiin osallistuminen ei siis välttämättä vaadi osallistumista ryhmäopetukseen. Itsenäinen opiskelu tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin ryhmässä opiskelu ja uskoisin säästäneeni myös aikaa, kun pystyin keskittymään kotona opiskellessani vain kaikista oleellisimpaan ilman turhia jaaritteluja. Pienenä parannusehdotuksena ehdottaisin, että opiskelumateriaali voisi sisältää perusharjoitteiden lisäksi myös lisätehtäviä, jotka olisivat näitä perusharjoitteita vaativampia ja joita edistyneempi opiskelija voisi harjoitella perusharjoitteiden lisäksi. Tai ehkä materiaaliin voisi luoda jonkinlaisen lisäosan edistyneempiä opiskelijoita varten? – Mikael, 21 vuotta, Kauniainen.